Ιστορικό

Η εταιρεία « ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ Α.Ε.» ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Αθανάσιο Τσουρέκα ,ένα νεαρό τότε , καταγόμενο από τον Κοκκινοπηλό Ολύμπου , εργατικό , δραστήριο άνθρωπο , με όραμα και πολύ διάθεση για δημιουργία , ο οποίος από το 1934 αρχίζει να εκτελεί μεταφορές με κάρα, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το 1938 εκδόθηκε η πρώτη του αδεια ελεύθερης Κυκλοφορίας κάρου Δημοσίας Χρήσης και αργότερα αντικαθιστά τα κάρα με φορτηγά αυτοκίνητα Δ.Χ.
Έτσι η εταιρία αρχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο των οδικών μεταφορών ,μεταφέροντας εμπορεύματα , ειδικά φορτία και εξοπλισμό για τις εγκαταστάσεις των βαρέων βιομηχανιών της Βόρειας Ελλάδας .
Από το 1975 , εξυπηρετώντας αρχικά τη «MERZARIO» , μπαίνει ενεργά και πρωτοπόρα στο χώρο των εθνικών οδικών μεταφορών εμπορευματοκιβωτίων ( containers) με αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία και συνέπεια .
Σήμερα είναι μία από τις πλέον αξιόλογες ,σύγχρονες και συνεχώς αναπτυσσόμενες εταιρείες της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας , γενικότερα στις χερσαίες μεταφορές .

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στην οδό Λεωνιδίου ( κάθετος στην οδό Πόντου , περιοχή ΚΤΕΟ , απέναντι από το ΜΑΚΡΟ ) και απέχουν σχεδόν ίση απόσταση από το λιμάνι Θεσσαλονίκης και από τη Βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

ΥΠΟΔΟΜΗ

Ο χώρος Depot που διαθέτουμε είναι ιδιαίτερα μεγάλος για την ασφαλή και άνετη φύλαξη των containers των πελατών μας.

Συγκεκριμένα διαθέτουμε:

  • Ένα ιδιόκτητο Depot 18000 τ.μ. στην οδό Λεωνίδιου όπου βρίσκονται και τα νεόκτιστα , σύγχρονα κτίρια – γραφεία της εταιρείας μας και χρησιμοποιείται για την εναπόθεση των εμφόρτων κυρίως containers. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν και οι εγκαταστάσεις του συνεργείου επισκευών containers , πλήρως εξοπλισμένο, με δυνατότητα να αναλάβει πάσης φύσεως επισκευές.
  • Ένα ιδιόκτητο Depot 30.000 τ.μ. στην οδό Πόντου 2 (απέναντι από το Β’ ΚΤΕΟ )που χρησιμοποιείται για την εναπόθεση των κενών containers και των μεταχειρισμένων προς πώληση containers .
  • Ένα ιδιόκτητο Depot 10.000 τ.μ. στην Δράμα που εξυπηρετεί κυρίως την φορτοεκφόρτωσης μαρμάρων.

TSOUREKAS S.A TRANSPORT

Κουντουριώτου 8
Θεσσαλονίκη
Τηλ.:(+30) 2310 755.100
Fax.: (+30) 2310 755.212
e-mail: info@tsourekas.com

DEPOT DRAMA

1 χλμ Δράμα - Προσοτσάνη
Tηλ.: (+30) 25210 81.224
Fax.: (+30) 25210 81.224